Nika
Nowy użytkownik
|
|
« : 16-03-2009, 13:40:59 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #1 : 16-03-2009, 13:51:36 » |
|
No wstyd i hańba, żeby baba zaczynała wątek w chłopskim dziale! A szanowni Panowie to gdzie są, hę? Aaaaa, że niby pracują, że niby się uczę, że zajęci od rana do nocy! Trele-morele
|
|
|
|
|
|
|
olga.rarytas
|
|
« Odpowiedz #2 : 16-03-2009, 16:11:35 » |
|
To może ja się jako mężczyzna załapię... Może na pierwszy rzut oka kobieco wyglądam, ale mam włosy jak mężczyzna - na jeżyka i nader męską ksywkę Rarytas... A z Olgi zawsze można zrobić Olka czy Olgierda.... ;p
|
|
|
|
Różnorodność źródłem jedności
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #3 : 17-03-2009, 11:11:45 » |
|
Dobrze, Olgierdzie Rarytas możesz zostać pierwszym honorowym boyem tego działu Zastanawia mnie jedna sprawa..gdzie sie podziewa szanowny moderator voult, hę? Widziałam jego oszałamiające zdjęcie w dziale "Forum w fazie tekstów" Jestem pod wielkim wrażeniem tych śnieżno białych zębów, poza tym zawsze pociągali mnie perwersyjni romantycy PANIE VOULT, GDZIE PAN JEST
|
|
« Ostatnia zmiana: 17-03-2009, 11:18:27 wysłane przez Nika »
|
|
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #4 : 17-03-2009, 11:14:43 » |
|
Pardon, miało być "Forum w fazie testów", a nie w fazie tekstów
|
|
|
|
|
|
|
Naczelny
|
|
« Odpowiedz #5 : 21-03-2009, 16:19:38 » |
|
Widać chopy o babach nie gadają:), nawet pomysłodawca siedzi cicho... za to kobiet chętnych do dyskusji widzę nie brakuje:).
|
|
|
|
To explore strange new worlds, to seek out new life and new civilizations, to boldly go where no man has gone before.
|
|
|
Resonaut
autorzy
Nowy użytkownik
Urodo... skónd ty sie bieresz?
|
|
« Odpowiedz #6 : 22-03-2009, 20:01:12 » |
|
Pragnę zauważyć, że to kobiety lubią w nieskończoność trajkotać, obrabiać w nieskończoność 4 litery temu, czy innemu bogu ducha winnemu samczykowi homo sapiens, czasem wręcz mam wrażenie że u kobiet stanowi to esencję przyjemności i spełnienia. Facet swoje frustracje milcząc rozcieńcza w zimnym syczącym pianką złotem w kufelku, ewentualnie wymienia się pieszczotliwie mniej lub bardziej subtelnymi złośliwostkami z drugim, równie sfrustrowanym kamratem. Stąd myśle to OCZYWISTE MILCZENIE na forum, bo czymże jest milczenie, jeśli nie złotem? I komu ono przeszkadzało, jeśli nie kobietom?
|
|
|
|
|
|
|
duende
autorzy
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #7 : 25-03-2009, 13:08:59 » |
|
o to ja się nie zgodzę z tym stwierdzeniem , że to baby gadają o facetach więcej , żeby było po równo i sprawiedliwie to uważam że i jedni i drudzy gadają tak samo, a nawet rzekłabym że to chopy są większe plotkarze i żadnej nie przepuszczą pozdrawiam
|
|
|
|
Prettiest mess you've ever seen...
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #8 : 25-03-2009, 14:03:42 » |
|
Nie ma sie co sprzeczać która płeć, którą bardziej obgaduje. Myśle, że w jednym i drugim przypadku znajdą się ci bardziej obrabiający i ci mniej. Nie mniej trzeba sie zgodzić, że kobiety mówią wiecej...a to za sprawą swojego mózgu Kiedyś czytałam artykuł w gazecie o tym. Jeżeli dobrze pamiętam to część mózgu odpowiadająca za mowe u kobiety znajduje sie blisko ośrodka emocji...Kobieta mówiąc okazuje uczucia! Dla kobiety kontakt werbalny jest jak dotyk, to wyraz bliskości, zaangażowania. Dla niej milczacy facet, to powód do obaw. "Nic nie mówi, pewnie już mnie nie kocha!", "Nic nie mówi, pewnie myśli o innej" itp. itd. Wiem, że tzw paplanie kobiet może być czasami męczące Ale drodzy Panowie, zrozumcie swoje kobitki, one mówią bo Was kochaja
|
|
|
|
|
|
|
EsGlo
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #9 : 25-03-2009, 21:51:27 » |
|
DEUNDE to że chopy nie odpuszczają żadnej to chyba dobrze ale ino najpierw muszą chcieć cosik szkubnąć heheheh. A plotkarze to fakt my som najlepsze choć czasem różnie bywa heheehhe w końcu chop to człowiek godać musi:) gorzej z tymi drugimi heheheh żart
|
|
|
|
|
|
|
duende
autorzy
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #10 : 25-03-2009, 22:30:41 » |
|
elglos jak Cię miło widzieć
|
|
|
|
Prettiest mess you've ever seen...
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #11 : 26-03-2009, 13:00:23 » |
|
Wnioskuje z nicku że EsGlo to mężczyzna Rada jestem, że coraz wiecej płci brzydszej tu zagląda. W końcu to miał byc wasz dział A czy ktoś wie co z Szanownym Panem moderatorem się dzieje?
|
|
|
|
|
|
|
dolores
Aktywny użytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : 31-03-2009, 21:35:19 » |
|
Coś słabo Panowie się udzielacie
|
|
|
|
|
|
|
monisia
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #13 : 04-04-2009, 11:48:36 » |
|
Jak tam Panowie, pomagacie swoim kobietkom w przedświątecznych porządkach?
|
|
|
|
|
|
|
Nika
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #14 : 06-04-2009, 11:23:52 » |
|
Już to widzie jak panowie pomagają swoim paniom w przedświątecznych porządkach! Pewnie nawet nie wiedzą jak mop wygląda Jestem zawiedziona brakiem zaangażowania w wasz dział moim mili panowie!
|
|
|
|
|
|
|
|