Aby odciążyć wątek testowy (który może pozostać np. do zgłaszania technicznych usterek i propozycji? może kiedyś trzeba po prostu wyjść z fazy testów i zacząć samodzielnie funkcjonować
).
Pomyślałam, że dobrze by było, gdyby na forum pojawiały się dyskusje o sztuce :] w pierwszej kolejności przyszły mi do głowy książki, ale za chwilę przyczłapały się też teatr, muzyka, kino, itepe, itede. Takie dyskusje mogą prowokować powstawanie niezłych tekstów polemicznych, albo czegoś podobnego, może nawet tekstów "popularno-analitycznych" o dziełach, o autorach? (że tak je sobie na potrzeby własne określę). Nie wspominając rzecz jasna o wnikliwych recenzjach.
Ponieważ nie znalazłam miejsca dla takiego wątku (zaczęłabym od książek, bo to chyba najbardziej powszechne i dość łatwo znaleźć wspólne tematy, ale może się mylę?) a do działu "inne" jakoś mi to nie pasuje, więc postanowiłam o tym tutaj zaalarmować
tak samo można w tym wątku zgłaszać inne propozycje nowych kategorii. Przedyskutujemy, czy takie propozycje mają sens i jaki powinien być ich ostateczny kształt, jeżeli pomysł jest ciekawy.
Co Wy na to?