duende
|
|
« : 03-03-2009, 23:42:18 » |
|
Coraz cieplej a więc sciągamy zimowe ciuchy za troszkę i ruszamy na łowy może nawet w różowych ogrodniczkach a najlepiej w różowej mini...piszcie piszcie jak to wiosna działa na Wasze uśpione zimą hormony...kto się w Was budzi? Drapieżna kocica a może romantyczna rybka ? jak działa maj na Wasze serducha? Ile razy się zakochujecie i jacy faceci na Was działają ? zapraszam
|
|
|
|
Prettiest mess you've ever seen...
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #1 : 04-03-2009, 13:34:15 » |
|
nie będzie mnie 3 dni ...jadę na targi do Krakowa ...tam zawsze można zawiesić oko na przystojnych stomatologach i mam nadzieję,że jak wrócę dyskusja nabierze wiosennych miłosych barw zapraszam ....
|
|
|
|
|
|
|
monisia
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #2 : 05-03-2009, 13:37:37 » |
|
Witam Ja w sumie na wiosenne łowy nie wychodzę, bo jestem mężatką, ale nie powiem..wiosna powoduje u mnie przypływ sił wszelakich I przyznam (mam nadzieję że tego mój mąż nie przeczyta ) że wiosenne ciepłe dni zachęcają do częstszego zawieszania oka na płci przeciwnej
|
|
|
|
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #3 : 13-03-2009, 13:36:31 » |
|
no narazie nici z wiosny spadł śnieg... jezu jak ja nie lubię zimy ,tych kg ubrań na sobie , zimna i tej depresji zimowej ...ale że dzisiaj już piątek, ostanie godziny w pracy a potem wino i śpiew- świętujemy moje urodziny a jakże by inaczej jak oczywiście że 18ste hmm dostałam życzenia urodzinowe od jednego Pana z daleka z tekstem " dla najlepszej kobiety na świcie" ehhh Ci to umią słodzić ... umią oj umią pozdrawiam mimo wszytko wiosennie
|
|
|
|
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #4 : 13-03-2009, 13:38:06 » |
|
pozjadałam literki ,bo moja klawiatura na laptopie w pracy ma coraz mniej klawiszy a tu kryzys więc szefa o nowego laptopa prosić nie mogę
|
|
|
|
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #5 : 25-03-2009, 13:13:55 » |
|
no i jak mamy się zakochać albo iść na łowy skoro znów dzisiaj wstaję rano, przecieram oczy i co widzę ... myślałam, że to jakaś fatamorgana ,ale nie oczywiście że nie znów spadł śnieg...za to wczoraj wieczorem zafundowałam sobie gorącą długą kąpiel w magnoli z winkiem i świecami ...chciałam tak sama odetchnąć , pomyśleć , ale chyba faceci wyczuli że leżę w wannie i telefony się rozdzwoniły skype aż czerwieniał od połączeń i weź tu się kobieto odstresuj , i zapomnij o facetach
|
|
|
|
|
|
|
iwa
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #6 : 25-03-2009, 14:09:25 » |
|
Witam wszystkich! Pozwolicie,że i ja zabiorę głos No,cóż moje hormony zimą nie śpią.Może to tak wygląda ale one tylko drzemią by ruszyć do akcji gdy zbliży się odpowiedni obiekt.
|
|
|
|
iwa
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #7 : 25-03-2009, 14:34:26 » |
|
oj moje też drzemią
|
|
|
|
|
|
|
iwa
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #8 : 25-03-2009, 14:39:28 » |
|
Moje panie,nie patrzmy na pogode tylko dajmy się unieść fantazji.
|
|
|
|
iwa
|
|
|
monisia
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #9 : 25-03-2009, 15:08:59 » |
|
Zimowa pogoda też może sprzyjać pobudzaniu hormownów Długie śnieżne, romantyczne wieczory... Duende, Ty to chyba gorąca babka jesteś męska płeć, jak widze nie chce Ci dać spokoju
|
|
|
|
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #10 : 25-03-2009, 15:27:08 » |
|
monisia czy ja wiem czy gorąca ja z marca jestem więc taka lekko zimowa jeszcze
|
|
|
|
|
|
|
duende
|
|
« Odpowiedz #11 : 25-03-2009, 15:37:50 » |
|
no dokładnie każda pogoda jest dobra trzeba tylko stworzyć odpowiedni nastrój , zimą też bywa pięknie tylko trzeba znaleźć takiego co się zimy nie boi ja tymczasem znikam do wieczora mając nadzieję że to wasnie nasze forum baby o facetach będzie w statystyce najwyżej więc piszcie kobiety co Wam w duszy gra i np zadam pytanie w jakim miesiącu przeżyłyście najpiękniejszą przygodę miłosną w swoim życiu i co to było?
|
|
|
|
|
|
|
iwa
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #12 : 25-03-2009, 15:46:10 » |
|
Monisiu,może myślałaś o mnie - chodzi o gorącą babkę Jestem z maja lubię ciepło ale jak chłodno to lubię być rozgrzewana Myślę,że nie chodzi tu o pogodę tylko o chęci.
|
|
|
|
iwa
|
|
|
puchacz
Nowy użytkownik
|
|
« Odpowiedz #13 : 25-03-2009, 15:50:13 » |
|
Witajcie:) Wiosna tuż tuż więc jest sznsa ,że i łowy będą udane.Ja osobiście z braku czasu zmuszona jestem nie łowić;) ale jak głosi stare przysłowie " Siedz w kącie a znajdą cię " więc siedzę
|
|
|
|
|
|
|
monisia
Użytkownik
|
|
« Odpowiedz #14 : 25-03-2009, 16:26:30 » |
|
Iwa ja myśle, że my wszystkie gorace babki jesteśmy A co do miesięcy urodzin to Duende widze że coś nas łączy bo ja tez marcowa panienka jestem Co do przygod miłosnych to troche ich przeżyłam, bo kochliwa...byłam Obecnie jestem szanowną małżonką wiec wszelakie kochliwości na bok odstawiłam. O przygodach chetnie opowiem jak czasu wiecej znajde. Teraz sie zbieram do lakrza z moja pociechą Oskarkiem A Ty Puchaczu wyłaź z cienia, słońce na niebie, czas pokazać się światu Całuski dla wszystkich pieknych Pań :*
|
|
|
|
|
|
|
|